Groeimakerij - coach in Dongen

Coaching en training vanuit positieve psychologie.


Over Ingrid

Als ik mijn vriendenboekjes teruglees zie ik daar het volgende staan:

Wat ik later wil worden: iets met kinderen

En dat is gelukt! Met veel passie en energie werk ik al jaren met kinderen, jongeren en de mensen eromheen. Ik vind het fantastisch om bij te dragen aan de groei van kinderen, jongeren, collega’s en scholen. Mijn uitgangspunt daarbij zijn de kwaliteiten en talenten die er al zijn. Ik zet de ander in zijn kracht om van daaruit doelen te behalen. Daar word ik heel blij van en haal ik mijn energie uit. Ik heb gemerkt dat hier ook veel behoefte aan is, dat maakt het zelfs mijn roeping.

Ik heb dit mogen oefenen en perfectioneren als leerkracht, consulent passendonderwijs en als psycholoog binnen het reguliere en speciale onderwijs. Hiervoor heb ik mijn master Psychologie & Gezondheid en de PABO afgerond.

En toen…kwam ik in aanraking met het talentgedreven werken. Ik volgde een opleiding tot talentbouwer bij Els Pronk. Hierin kwam alles waar ik voor sta, wat ik doe in mijn werk, waar ik blij van word samen: mensen versterken, zodat ze op eigen kracht hun pad kunnen vervolgen.

Talentgedreven werken staat voor mij voor het van binnenuit sterker maken van personen. Door te kijken naar talenten, gevoel, veiligheid en de kring. Ondertussen ben ik opgeleid tot talentbouwer, talentfluisteraar en Blij met mij! Trainer. Ik probeer overal waar ik kom deze theorie mee te nemen, in de hoop anderen mee te trekken in dit mooie verhaal vol mogelijkheden.

Familie ter Horst

Verder word ik heel blij van mijn gezin! Getrouwd met Romke en samen hebben we 2 fantastische kinderen: Willem en Trijntje. Ik krijg energie van werken in de moestuin, luieren in de zon, lezen van romantische boeken, varen, samenkomen met vrienden, lekker eten op een plankje ....en het liefst allemaal tegelijk!

Mijn talenten:

GROEIMOTOR - MEETREKKER - KENNISSPONS - DOORDENKEN - MOMENTGENIETER - UITBLINKER ALS IK DAT WIL