Groeimakerij - coach in Dongen

Coaching en training vanuit positieve psychologie.


Talentgesprekken - waar liggen je talenten?

De talentgesprekken zijn een manier van coaching waarbij we samen onderzoeken waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt: je talenten! Dit zorgt voor een waardevol en energiegevend moment. Je talenten kennen, geeft namelijk zelfvertrouwen en je talenten in actie kunnen zetten vergroot je veerkracht.

Iedereen heeft talent, niet dat waarin we uitblinken, maar juist dat waar we blij van worden. Die momenten dat je de tijd vergeet, de activiteiten die moeiteloos gaan en waar je blij van wordt. Dat zijn de momenten dat je je talent in actie zet. Soms vinden we verrassende talenten in bijzondere contexten.

In een gesprek van ongeveer 45 minuten zoeken we samen naar je talenten. Aan het einde van het gesprek is je potje veerkracht verder gevuld, je zelfvertrouwen vergroot en heb je een mooi overzicht van je talenten. Met dit inzicht kun je je talenten nog vaker in actie zetten waardoor je veerkracht verder groeit.

Mocht je de talenten verder willen uitdiepen of samen willen onderzoeken hoe je ze in actie zet, dan kun je altijd nog een coachingssessie inplannen.

Wil je zelf een talentengesprek? Mail of bel om het gesprek te plannen!

Wil je een talentengesprek cadeau doen? Neem contact op, wij zorgen voor een cadeaubon!

Leeftijd : vanaf 6 jaar

Kosten : €45,00

Locatie : op onze Boerderij in Dongen

Heb je interesse? Lees hier hoe je contact kunt opnemen. /contact