Groeimakerij - coach in Dongen

Coaching en training vanuit positieve psychologie.

Individuele groeitrajecten

Een traject, waarbij we focussen op het versterken van kinderen en jongeren van binnenuit. Tijdens coach sessies van ongeveer een uur werken we toe naar een samen opgesteld doel. Waar het kan betrekken we ouders, verzorgers en het netwerk bij het groeitraject.

Voor wie?

Als het niet goed met je gaat, als je vastloopt, niet vooruitkomt, kan dat een heel naar gevoel geven. Voor jou en je omgeving. Je batterij loopt leeg, je zelfvertrouwen daalt, je zelfbeeld staat onder druk en je ontwikkeling staat nagenoeg stil. Je gedrag wordt ingewikkelder en het wordt steeds moeilijker om je echte zelf te laten zien. Je omgeving werkt keihard om je te helpen, maar jullie zitten vast. Frustratie, machteloosheid verdriet en misschien wel boosheid voeren de boventoon. De Groeimakerij kan hier het verschil maken.

Hoe?

We starten met een intakegesprek: we maken kennis, diepen de hulpvraag uit en beslissen samen of de samenwerking is wat jullie zoeken. Als we besluiten het traject aan te gaan stellen we samen de focus op.

We zien elkaar regelmatig, gaan met elkaar in gesprek, op onderzoek en op pad. We leren over jou, over je talenten, je overtuigingen en hoe we die positief kunnen inzetten. We zorgen ervoor dat je veerkracht groeit, waardoor je uitdagingen weer aan kan.

Na de 3 sessies evalueren we met elkaar hoe het gaat. Waar nodig stellen we de focus of het traject bij. Ik vind het belangrijk dat we open met elkaar communiceren, zodat we zoveel mogelijk uit het traject halen. Soms komt er huiswerk mee, om thuis (samen) te oefenen. Per sessie maken we een kort verslag, aan het eind gaat het verslag van het traject mee naar huis.

Tijdsduur

Een traject duurt ongeveer 6 sessies van 45 minuten tot een 1 uur, afhankelijk van wat we samen afspreken.

Kosten en locatie

Intakegesprek is kosteloos
Per sessie €75,00
Locatie: als het kan bij jullie thuis

Heb je interesse? Lees hier hoe je contact kunt opnemen: /contact