Groeimakerij - coach in Dongen

Coaching en training vanuit positieve psychologie.

Groeibijeenkomsten - training & coaching voor ouders en organisaties

Groeibijeenkomsten voor ouders en organisaties. Coaching en training om kinderen en jongeren van binnenuit te versterken tijdens de opvoeding en begeleiding. Als volwassenen speel je een cruciale rol bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wat jij doet, zegt en denkt is van invloed op deze ontwikkeling. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je theorie en praktische tips hoe je nog meer kunt bijdragen aan het versterken van (je) kinderen en jongeren.

Elk kind heeft een kring om zich heen, mensen die hen mogen helpen. Mensen bij wie ze zich veilig voelen, gezien voelen en serieus genomen voelen. De kring versterkt het kind of de jongeren van binnenuit, zij zien het authentieke kind.
Als ouder is je rol in de ontwikkeling heel speciaal. Jij bent de expert van je kind en het voorbeeld voor je kind. Jij hebt het beste voor met je kind, wil het beste voor je kind. Dit kan soms een hele uitdagende en ingewikkelde rol zijn.

Tijdens informatieavonden geeft de Groeimakerij informatie en tips over hoe je in de praktijk kinderen en jongeren van binnenuit kunt versterken. Juist omdat het ertoe doet wat wij volwassenen in de begeleiding en opvoeding van kinderen doen.

We delen theorie, praktische tips en oefenen wat we geleerd hebben met elkaar. De Groeimakerij organiseert zelf informatiebijeenkomsten, maar je kunt ons ook vragen om binnen je organisatie een informatiebijeenkomst te komen geven.

Thema’s:
- Achter gedrag kijken: versterken van binnenuit
- Veerkracht & zelfvertrouwen
- complimenten & groeitaal

Prijs: afhankelijk van het project
Locatie: in overleg

Heb je interesse? Lees hier hoe je contact kunt opnemen. /contact