Groeimakerij - coach in Dongen

Coaching en training vanuit positieve psychologie.


Blij met mij! - groepstraining voor kinderen en ouders

Blij met mij is een coaching traject voor ouders en kinderen. Deze groepstraining in Dongen bouwt aan veerkrachtige kinderen en ouders. We vertrekken vanuit de talenten van kinderen en stimuleren hun eigen kracht, van binnenuit. Een training bestaat uit 5 kinderbijeenkomsten en 3 ouderbijeenkomsten.

Voor wie?

De ‘Blij met mij!’ is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun ouders. De ‘Be More Me!’ voor jongeren tussen 12 en 16 jaar en hun ouders.


Doel

Als kinderen sterker worden van binnenuit, worden kinderen veerkrachtiger en ontwikkelen ze een gezond zelfbeeld met een fijne dosis zelfvertrouwen. Dit maakt de training anders en krachtiger dan sociale vaardigheidstraining.


Ouders hebben hierin een hele belangrijke rol. Daarom reiken we jullie tijdens de ouderbijeenkomsten in deze training praktische handvatten aan om achter het gedrag van je kind of jongere te kijken, de relatie te verstevigen en hen te ondersteunen in hun proces van opgroeien.


Organisatie

De training wordt gegeven in een groep van 5 tot 8 kinderen of jongeren. Een training bestaat uit 5 kinderbijeenkomsten en 3 ouderavonden.

Je krijgt na de training het Blij met mij! Boek van Els Pronk en Elke Busschots, zodat je alle informatie kunt nalezen na de training. Ook krijg je het verhalenboekje die we gebruiken tijdens de training.


Op dit moment staat er geen training gepland. Wil je op de wachtlijst? Neem contact op.


Prijs

Deelname aan de groepstraining kost €395,00 per kind.


Heb je interesse? Lees hier hoe je contact kunt opnemen: /contact

coaching voor kinderen en ouders in Dongen
coaching voor kinderen en ouders in Dongen
groepstraining voor kinderen en ouders
coaching voor kinderen en ouders in Dongen